انجام پروژ های شما, تخصص ماست با ما در ارتباط باشید.......در صورت خطا در پرداخت انلاین , دقایقی بعد اقدام به خرید کنید و برای موفق بودن فرایند خرید , ادرس ایمیل و شماره تلفن را به درستی وارد کنید
انجام پایان نامه و پروژه های  فنی مهندسی هزینه مناسب برای پروژه ی شما انجام پایان نامه و پروژه های  فنی مهندسی انجام  پروژه های  فنی مهندسی پایان نامه مهندسی شیمی با قیمت مناسب انجام  پروژه های  فنی مهندسی

اطلاعیه فروشگاه

انجام پایان نامه و انواع پروژه های مقطع کارشناسی در رشته های مهندسی شیمی، نفت،گازومهندسی تکنولوژی صنایع شیمیایی در کمترین زمان ممکن و بهترین قیمت حرفه ماست.برای اطلاعات بیشتر به قسمت ...تماس با ما ... مراجعه کنید . ..................توجه..... توجه..... توجه ...........در صورت خطا در پرداخت انلاین دقایقی بعد اقدام به خرید کنید ، برای موفق بودن فرایند خرید ، ادرس ایمیل و شماره تلفن را به درستی وارد کنید ..........توجه .....توجه.....توجه از آنجایی که مقالات و پروژه های قرار گرفته در سایت توسط منابع گوناگونی بدست ما رسیده است و اطلاعی از تدوین کنندگان در دست نیست لذا مدیریت فروشگاه خواهشمند است در صورتی که به هر دلیلی تمایلی به انتشار تحقیق و پروژه خود در سایت ما را ندارید با ما در تماس باشید تا در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنیم.

پایان نامه کاربرد غشا در شیرین سازی گاز

پایان نامه کاربرد غشا در شیرین سازی گاز

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فرمت فایل : word 

تعداد صفحات : 90

**** بلافاصله پس از پرداخت انلاین و امن ، فایل  خودتان را دانلود کنید   ****

 

توجه : برای موفق بودن فرایند خرید ، ایمیل و شماره همراه را حتما وارد کنید . صورت خطای بانکی ، ساعاتی بعد اقدام به خرید کنید چرا که در برخی از ساعات ، سیستم پرداخت انلاین بانکی دچار اختلال میشود.پس از پرداخت موفق میتوانید فایل خودتان را به راحتی در همان صفحه دانلود کنید و برای اطمینان بیشتر ما یک نسخه از آن را به ادرس ایمیل شما ارسال میکنیم.در صورت وجود هرگونه مشکل در دریافت فایل تیم ما بلافاصه پاسخگوی شماست.

پیشاپیش از خرید شما متشکریم

 

 

تاريخچه

فرآيندهاي غشايي در ميان فرآيندهاي صنعتي رشدي متأخر داشته‌اند. غشاهاي ميكروفيلتراسيون در اواخر دهة دوم قرن بيستم به صورت تجاري براي استفاده در آزمايشگاه هاي باكتريولوژي توليد شدند. استفاده از اين نوع غشاها تا زمان ايجاد فيلترهاي نامتقارن براي اسمز معكوس و اولترافيلتراسيون در مقياس وسيع ممكن نبود. دقيقاً بعد از جنگ جهاني دوم يك گروه ويژه براي مطالعه بر روي تكنولوژي غشايي آلمان تشكيل شد و در سالهاي 1947 تا 1950 ساختارهاي غشايي موفقي بوجود آمدند. در سال 1957 نتيجه گزارش های تحقيقاتي بسياري، منجر به تصميم‌گيري براي استفاده از روش فيلتراسیون غشايي براي آب آشاميدني شد. استفاده از فيلترهاي غشايي براي آناليز بهداشتي آب بوسيله رشد باكتري بر سطح فيلترها، گونه‌اي از استعمال نوظهور غشاءها در تاريخچه استفاده از آنها بود. در طول اولين قرن گسترش و توسعه فيلترهاي غشايي، محققين از غشاها براي مطالعات دياليزي و اسمزي و اولترافيلتراسيون استفاده مي‌كردند. محققين غشاهاي خود را براي اين آزمايش ها، از نيتروسلولز تهيه مي‌كردند. سوريجان و لوئب در دهه 1960 توانستند يك غشاي نامتقارن سلولز استات بوسيله فرآيند تغییر فاز تهيه كنند. اندكي بعد ميشل تصميم به ساخت يك غشاي نامتقارن چند يوني براي اولترافيلتراسيون گرفت كه اين تصميم در واقع يك موج توسعه در اين تكنولوژي بود. به همين ترتيب غشاهاي جداكننده گاز از فيلم هاي پليمري به دنبال يك سري تلاش هاي بي سابقه از باررحاصل شدند. تاريخچه فيلترهاي غشايي سلولزي مي‌تواند به 4 دوره تقسيم شود: كشف، آزمايش، رشد و پيشرفت. پس از كشف غشاء سلولزي، غشاء طبيعي كه از جانوران و گياهان گرفته مي شد در آزمايشهاي اولترافيلتراسيون و نفوذ، مورد استفاده قرار مي‌گرفتند. لازم به ذكر است پژوهشگراني كه بر روي پديده نفوذ تحقيق مي‌كردند، در اوايل دهه اول قرن نوزدهم،

براي آزمايش های دياليزي و مطالعات اسمزي و كاربردهاي اولترافيلتراسيون، از غشاءهاي خارجي قلب گاو، مثانه خوك و ماهي، پوست قورباغه و پوست پياز استفاده مي‌كردند. ماتيوس و سيما در سال 1845 در حالي كه از غشاهاي جانوران براي مطالعات اسمزي استفاده مي‌كردند موفق شدند براي اولين بار دربارة تفاوتهاي نفوذ پذيري وابسته به عدم تقارن منافذ غشاء گزارش دهند. آنها ملاحظه كردند كه وقتي اطراف غشاء در جهت جريان آب، معكوس مي‌شود، جريان آب عبوري از غشاء سرعت بيشتري مي‌يابد. اشميت اولين نفري بود كه آنچه تاكنون اولترافيلتراسيون ناميده مي‌شود، را شكل داد. وي نيز مشاهدات مشابهي در سال 1865 داشته است. او دريافت كه در هنگام معكوس كردن لبه‌هاي داخلي غشاء در جهت جريان آب، تفاوت آشكاري در جريان آب عبوري از غشاهاي جانوري ايجاد مي‌شود. اين محققين بدون اينكه دلايل ايجاد اين تفاوت‌ها را بدانند؛ بر ساختار منافذ غشاءها، ملاحظات ويژه‌اي داشتند. بعدها كشف شد كه غشاهاي پنبه‌اي مصنوعي نيز اين ساختار منفذ دار را كه از قابليت هاي حفظ باكتري غشاء است، دارا مي‌باشند. استفاده از غشاهاي ميكروفيلتراسيون در يك مدل بستة جريان براي تميز كردن انواعي از بخارهاي مايع بسيار رواج يافت و فيلتراسيون استريل به طور گسترده از اواسط دهه 60 قرن 20 مورد استفاده قرار گرفت. اكثر اولترافيلتراسيون هاي اوليه كه در آزمايشگاه ها و مصارف صنعتي استفاده مي‌شدند تا قبل از اواخر دهة 60 قرن 20، اهميت زيادي نداشتند. در دهة 70 اين قرن، شاهد توسعة سريع با پیشتازی صنايع لبني در اولترافيلتراسيون بوديم كه طرح‌هاي زيادي براي تغليظ پروتئين آب پنير و ديگر موارد كاربرد اولترافيلتراسيون مطرح گرديد. پليمرهاي جديد زيادي مورد آزمايش قرار گرفتند و كار اصولي به صورت فزاينده‌اي بر اين موضوع متمركز شد. وقتي يك افزايش و جهش در زمینه تحقيق ظاهر شد، لزوم ايجاد نشريه‌اي براي ارائه آخرين پيشرفت هاي علمي در اين زمينه آشكار شد و به اين ترتيب "مجلة علوم غشايي" از سال 1973 شروع به فعاليت و انتشار كرد. پس از برخي مشكلات اوليه ناشي از ضعف غشاها، سازنده‌هاي معتبر دانستند كه چگونه محصولات نيرومند، قابل اعتماد و قابل دستيابي مجدد بسازند كه اين تجربه بعداً توسط صنعت اخذ شد و دورة عمر غشاها از چند ماه به چند سال و در غشاهاي اسمز معکوس حتي بيش از 5 سال (با گارانتي اجرايي 5 ساله) و در غشاهاي اولترافیلتراسیون با بيش از دو سال (با گارانتي يك ساله) افزايش يافت. دهة 90 قرن 20 شاهد يك تنوع كلي از فرآيندها در حوزة غشاءها بوده است و غشاءهاي جديد، هر روزه توسعة بيشتري مي‌يابند و شركت ها با سرعت زيادي خريد و فروش مي‌شوند، به طوري كه شركت‌هاي كوچك معمولي غشايي، در ميان غول هاي صنعت شيميايي داد و ستد مي‌شوند. و اين روند رو به رشد در تكنولوژي غشايي به كجا خواهد انجاميد چيزي است كه براي رسيدن به آن بايد در انتظار آينده ماند.

فصل اول: فرآیند غشایی

     1 - مقدمه ای بر غشاها و فرایندهای غشایی..................... .................................1

    1-1 -تاریخچه ی استفاده از غشاها....................... ...................................................2

1-2- فرایندهای غشایی ................... ..................................................4

1-3- مزایای فرایندهای غشایی ....................................... ............ .........4

1-4- تعریف غشا .... .......... ...................................................................6

1-5- نیروی محرکه ی فرایندهای غشایی ........................ ....................7

1-6- تماس خوراک با غشا...........

1-7- جنس غشا...................... .................. ................................8

         1-7 -1-  غشاهای پلیمری........................ ..................................................9

         1-7-2- غشاهای سرامیکی.................................................12

         1-7-3-  غشاهای فلزی  ...................... ...............................13

        1-7-4-  غشاهای مایع .................... ........................................14

1-8- انتخاب جنس غشا ........... .................................................16

1-9- ساختمان غشا................ ................................................................16

1-10- خواص غشا........... ........................................................22

1-11- گرفتگی غشا............... ...........................................................24

1-12- مدول ها................... .............................26

          1-12-1- مدول های صفحه ای ...................... ............27

          1-12-2-  مدول های پیچشی .............................................. ..........28

         1 -12-3-  مدول های لوله ای .................................. .....30

            1-12-4 - مدول های الیافی.......................... ....... .....31

فصل دوم : شیرین سازی گاز به روش سنتی

2-شیرین سازی گاز به روش سنتی............................... ...........................32

2-1- معرفی گاز ترش................................... .................. ........32

2-2- ضرورت شیرین سازی گاز های ترش...... .............................................................32

2-3-تشخيص لزوم شيرين سازي گازهاي ترش...................... ..................................33

2-4- روش های سنتی شیرین سازی...... ...............33

         2-4-1-  فرآیندهای شیرین سازی در بستر جامد................ ..............33
          2-4-2-  فرآیندهای شیرین سازی با استفاده از حلال های شیمیایی...... .......39
          2-4-3-
 فرآیندهای شیرین سازی با استفاده از حلال های فیزیکی....... .......52
         2-4-4-  فرآیندهای شیرین سازی به روش تبدیل مستقیم ...................... ..........55

2-4-1-  فرآیندهای شیرین سازی در بستر جامد........... ... ....33

         2-4-1-1- فرآیند آهن اسفنجی Sponge Iron  ............................... ... .34

        2-4-1-2- فرآيند غربال هاي مولكولي     Molecular Sieves......... ..........35

       2-4-1-3 - فرآيند اكسيد روي............................. ....... ....38

       2-4-1-4- فرآيندهاي ديگر........................ ..............................................38

 

2-4-2-  فرآیندهای شیرین سازی با استفاده از حلال های شیمیایی...................... ............39

                  2-4-2-1-فرآيندهاي آميني  Amine Process  ................................. ..39
                           2-4-2-1-1-فرآيند
MEA............. ...........................42

                           2-4-2-1-2-فرآيند DEA........................................ ......44

                           2-4-2-1-3-فرآيند DGA........................ ....... ....45

                          2-4-2-1-4-فرآيند  DIPA............ .....................45

 

                         2-4-2-1-5-فرآيند MDEA.......................... ...........................46

              2-4-2-2-فرآيند هاي كربناتي Carbonate Process.......... ..............................49

             2-4-2-3-حلال هاي شيميايي ويژه................... ............................51

2-4-3- فرآيند هاي شيرين سازي برمبناي جذب فيزيكي گازهاي اسيدي.............. ..............52

                  2-4-3-1-  فرآيند فلور Flour...................... ......................53

                  2-4-3-2- فرآيند سولفينول  Sulfinol..................... ....................53

                  2-4-3-3-فرآيند سلكسول  Selexol........................... .....................54

                 2-4-3-4-فرآيند Rectisol........................... ...........................55

2-4-4- فرآيندهاي شيرين سازي به روش تبديل مستقيم.....................................................................................55

                 2-4-4-1 فرآيند Stretford ...................... ................................56
                 2-4-4-2- فرآیند
IFP....................................... .......... ..........56

                  2-4-4-3-فرآیند های Lo-CAT/Sulferox........... ........................57

 

2-5- انتخاب نوع فرآيند شيرين سازي......................... .................. ...58

 

فصل سوم : روش های جدید شیرین سازی گاز ترش

      3-1- دلایل اصلی شیرین سازی گاز  ............................ ..........................65

3-2- مزایای فرآیند غشایی نسبت به فرآیند جذب... ............... ............................67

3-3- عملكرد غشاهاي مختلف در شیرین سازی گاز طبيعي...................... .........................68

 

3-4- سنتز غشاهاي بهينه........................... ......................... ....................72

               3-4-1- غشاهاي پلي فسفازين  (PN7 ,PN8)................. ...... ........72

               3-4-2- غشاهاي پلي اتراورتان اوره....... ...............................76

              3-4-3-  غشاهاى كوپليمر پلي اتر بلاك آميد........................... .......................78

 

3-5- ارزيابي اقتصادي رو شهاي متداول شیرین سازی............................ ......................79

 

3-6- نتيجه گيري...............


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 22,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
gas_260188_3348.zip3.9 MB





دانلود پروژه کامل بررسی غشاء مایع و کاربرد غشاء مایع در فرایندهای جداسازی در مهندسی شیمی

دانلود پروژه کامل بررسی غشاء مایع  و کاربرد غشاء مایع در فرایندهای جداسازی در مهندسی شیمی                   **** بلافاصله پس از پرداخت انلاین و امن ، فایل  خودتان را دانلود کنید    **** نوع فایل:   word   تعداد صفحات :117 فونت :b zar 14کاملا دقیق و بدون به هم ریختگی در ورد 2010 توجه : برای موفق بودن فرایند خرید ، ایمیل و شماره همراه را حتما وارد کنید . صورت خطای بانکی ، ساعاتی بعد اقدام به خرید کنید چرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 230,000 تومان

دانلود پایان نامه کربن فعال و موارد استفاده و روش های تولید ان و کاربرد ان برای حذف آلاینده ها از آب و ارزیابی عملکرد آن و احیای ان

دانلود پایان نامه کربن فعال و موارد استفاده و روش های تولید ان و  کاربرد ان برای حذف آلاینده ها از آب و ارزیابی عملکرد آن و احیای ان                   فرمت : word  تعداد صفحات : 94 چکیده: کربن اکتیو به ‌عنوان یک جاذب دارای کاربردهای مهم و حیاتی می ‌باشد. این ماده از پیرولیز مواد گیاهی حاوی کربن تولید می ‌شود و تحت عملیات فعال ‌سازی قرارمی ‌ گیرد. با توجه به نوع مواد خام مصرفی، کربن ‌های فعال دارای اندازه منافذ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 23,000 تومان 20,700 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه ی طراحی کنترل کننده SVC با روش منطق فازي براي کنترل ولتاژ

دانلود پایان نامه ی طراحی کنترل کننده SVC با روش منطق فازي براي کنترل ولتاژ               نوع فایل : pdf  تعداد صفحات : 90     عناوین فصل ها :      چکیده  1: توان راکتیو و جبران سازي شبکه 2:معرفی و اصول کارکرد ادواتFACTS 3:جبران کننده واراستاتیک SVC 4:منطق فازي منابع      //درصورت عمل نکردن درگاه بانکی چند دقیقه بعد اقدام کنید//   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 13,500 تومان

پایان نامه جداسازی کربن دی اکسید با انواع روشها به خصوص غشا

پایان نامه جداسازی کربن دی اکسید با انواع روشها به خصوص غشا                        توجه توجه توجه  سایت اصلی ارائه دهنده ی پایان نامه جداسازی کربن دی اکسید با استفاده از غشاء ، همین سایت میباشد .در صورت ارائه این پایان نامه در سایت های دیگر اطلاع دهید.توصیه میشود فایل های مربوط به جداسازی با غشا را به ما بسپارید ، چرا که تخصص ما میباشد و اگر در روند پایان نامه خود یا همین پایان نامه به مشک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,500 تومان

آخرین محصولات فروشگاه

filesell filesell